Transport Marfa

Firma EVOMOVING cu domiciliu in Bucuresti, va sta la dispozitie pentru orice relocare sau mutari mai mici in toate sectoarele. Dispunem de o gama larga de autoutilitare de 3,5t ( Ford Transit, Mercedes Sprinter, Volkswagen Lt 35 ) sunt foarte bine intretinute si dotate cu gps, precum orice masina trebui sa fie dotate cu cartoane, paturi, chingi pentru a proteja mobila.

Ne consideram lideri pe o piata in care calitatea dar si pretul mic conteaza. Marfa dvs este mereu asigurata, astfel incat dvs veti fi total lipsit de stres. Pretul se calculeaza pe km (de la 1leu)si este valabil acest pret pentru teritoriul tarii. Pentru a va face o idee despre cat va costa, intrati pe pagina de contact sunati la numerele afisate iar noi va vom ajuta cu pretul corect in legatura cu transportul dvs.

Care sunt costurile ?

Transport Marfa Bucuresti in toate sectoarele cu autoutlitare de 3,5t, va sta la dispozitie la orice ora. Pretul final este dat atunci cand specificati ce este de transportat si de unde pana unde. Pretul incepe de la 70 lei pe cursa, personalul pentru maniupulat incepe de la 30 lei de persoana. Dvs. ne contactati iar noi preluam imediat comanda si in 30 min masina este la destinatia dorita.